...Daddy goes Idrottsman!

Hallå där kära kebabrullar!


Vi satt hemma i vardags rummet. Jag pappa och mamma. Vi kollade på "Tjockholmen ala araber". De ett TV program där ca 10 övervikiga araber ska gå ner i vikt och ju mer de går ner i vikt desto mer pengar vinner dom.
Pappa blev väldigt intresserad när han fick se programet och sa "jog ondrar vor man sokär til den her programm?". För man såg verkligen hur pappa ville delta. Han är en präst som är arbetslös och är något rund.
Pappa är dessutom väldigt tävlingsinriktad. Jag minns när pappa och några andra kyrkomedlemmar spelade inne bandy, eller ahh dom andra spelade inne bandy men för hans del vare golf (föör hög klubba). Han var något förvirrad när han kom hem så jag frågade honom varför han va så nere. Då sa han "vi spilade inni bandi idog och jog jorade en mol men alla i min log blivade mikit ariii po mej!". Det visade sig att han hade gjort självmål fast att han inte riktigt förstog det. Det är inte vanligt att syrisk ortodoxa präster idrottar så det är därför pappa är lite efter. Här nedan kan ni se några sporter som pappa kanske kan prova?



 





....Okej, inget som har med fötterna att göra, men basket kanske?






....Eller inte, pappa kanske borde prova konståkning istället?





....Till och med konst åkning kan vara farligt!


....Antar att pappa får hålla sig till innebandyn!


Tack för alla minnen SAAB!


Hej kära trafikfaror!


Idag blev det klart, GM skrotar SAAB och folket i trollhättan är väldigt besvikna för att många blir arbetslösa. Jag är oxxå besviken, inte för att dom lägger ner SAAB utan för att jag är arbetslös, så det blir svårare att få jobb nu! Jag har hämtat lite bilder på olika SAAB modeller och visst blir man besviken när sånna billiga och geniala bilar slutar att tillverkas. Det SAAB blev kända för var att de var först med att ha Turbo i bilen. Det var Sport bilar med andra ord, men nu är de kända för att ha gått i konkurs. Tragiskt men tack för alla minnen!





Här har vi en Gubbe som står med en av SAABs första Turbon....









SAAB bilarna användes av svenska polisen, men alla fortkörare kom undan så då bytte man till Volvo...





SAAB försökte bygga en bra och billig husbil, nu vet ni varför man lägger ner SAAB...


Libanes/Halv Libanes

Hallå där kära gummistövlar!

Jag måste säga att jag är nåågot irriterad över det här med "libanes/halv libanes" tjaffset. Jag snacka med en kompis och hon sa "Asså vetu vad?! Lady Gaga är halv libanes..." och jag bara "jahapp, en näsblick bara, ska hämta anteckningsblock o penna, men först ska jag in o skita!"...nej så sa jag inte men ungefär. Jag orkar inte bry mig om folk är libaneser eller halv libaneser. Massari är libanes, det kan jag köpa för han är flintskallig och har skägg (lebnäni stajl) Skulle inte förvåna mig om folk påstog att jag är libanes. Jag är syrian från Azech/Derik!
Och om jag blir känd någon dag och folk säger "jag är kusin med Jack Georgis" så kan ni säga "sluta ljug!" för jag har inte så många kusiner här i Sverige :P




Lady Gaga = Libanes?




Wentworth Miller från Prison Break, alla tjejer bara "Ohh! hans ögon, han är libanes!" 


 

Shakira, Efter låten "whenever wherever" så sa alla att hon är libanes...





...Nu vet jag inte vem den här tanten är men om hon skulle bli känd så skulle folk säga att hon är Libanes.


...Arbetslös

Hej kära rikskuponger! Jag har nu varit arbetslös i snart 2 månader, Så jag var hos Socialen, jag va på något möte där en kärring ska berätta om hur man kan gå tillväga om man ska söka jobb m.m. Vi var typ bara blattar där inne och en svensk. Svensken satt i fel sal men de fick han reda på i slutet av mötet. Den där kärringen stog och berätta om CV och personligtbrev. Plötsligt räcker en arab upp sin hand och säger "Jorshiktä mäjj, jog kan inti forstor den sviniska, jog bihovade oan tålk!" (Man ska bara sitta på de där mötet o hålla käft sen ska man fylla i en blankett o gå hem...). Efter att ha hållit käft så delar hon ut blanketter som man ska fylla i. Jag blev klar först och frågade henne vart man ska lämna in blanketten och hon svarade "hej", jag bara "hej, men vart ska man lämna in blanketten?". Hon bara "Hej, Susanne heter jag", sen sa jag "Okej, Hej Susanne! vart lämnar jag in blanketten?". Hon svarar "Hej, de jag som är Susanne!" då svarar jag "Jo jag vet det nu, Hej Susanne! Var lämnar jag in blanketten?!" då svarar hon "Kan jag hjälpa till med något?". Jag orkade inte mer så jag bara "Nä nu river jag av den här blanketten o går hem!" plötsligt säger hon "Nej gör inte det! För den ska du ge till mig!"....Hade bara lust att ta den där bläckpennan jag hade i handen och peta igenom hennes glasögon o in i hennes öga och sen trycka in pennan ännu djupare i hennes öga, sen skulle jag ta foto med henne och ha som profilbild på Facebook!....för övrigt så snöade det idag....

  



Det här är Susan Boyle och inte Susanne, tummarna upp från Susan för jag gav blanketten till rätt person...?


Handskakningar


Hallå där kära borrmaskiner!

Jag var på stan igår och träffade en gammal kompis och med sig hade han en kompis. Hursomhelst så hälsade jag på min gamle kompis. Vet inte om ni har märkt att det finns en massa handskaknings tekniker nu för tiden? Jag brukar oftast skaka hand men det gjorde inte min kompis kompis. Jag räcker fram min hand och han räcker fram hans knytnäve! Innerst inne tänker jag "ohh, hinner jag ducka?!" men precis när våra händer ska mötas så drar jag fram min knytnäve jag oxxå men han uppfattar det som att jag tänker köra en "orginal hälsning" så han drar fram sin hand och plötsligt så slår jag min knytnäve på hans fingrar! Så vad fan säger man då? typ "åhh, vilken fin tröjja du har". Det blev inte bättre på fotbollsträningen igår. Det hade börjat många nya spelare och man känner ju inte alla så man ska liksom hälsa på dom och då vare en kille som va nåååågot svettig och han valde att hälsa på mig med hip hop metod. Ni vet man highfivar den andre och så står man bröst mot bröst o kramar den andre med den andra handen. Jag måste säga att när jag hälsade på honom så kände jag "fyfan va jag ska duscha ikväll!!!" hans hand va så svettig att man skulle tro att han doppat handen i svett och när jag skulle krama honom med min andra hand så precis när jag lägger min hand på hans rygg så hör man "PLASK!" ja ni anar inte hur svettigt de va! Hursomhelst så kan ni få se några misslyckade handskakningar här nedan.                                              


  



I springfield hälsar man på det här sättet...






Det här är oxxå en metod, dock inte hip hop metoden...






Det gäller att stå rätt när man hälsar...annars kan det bli lite fel som ni ser på bilden ovan!


Örebro Winterparty 2009



Hallå där kära lussekatter! Helgen var as skön, vi åkte ett gäng från Nkpg till Örebro för att gå på en syriansk fest. Vägen till Örebro är inte den bästa direkt, men vi kom fram till slut och förfesten hade vi hos Pauls kusin. Jag drog med mig en flaska arak (hembränt sprit från syrien) och lite emshakkale (en mix av nötter). Förfesten var lyckad. Sedan åkte vi till festen. sångaren/artisten Josef Özer (även känd som "JOZ-F") började sjunga fast ingen ville dansa. Så det började segt men sen då vi gick upp på dansgolvet så blev det fart o fläkt på dansgolvet! folk var som vilda, man kunde känna andras svett droppar på sitt fejs! Det var dessutom lite exotiskt när alla svett dofter och parfym dofter blandas och man bara är TVUNGEN att andas in den där mixade doften! Det var en hel del kompisar på festen, folk kom och pussade mig på kinderna när jag står och dansar o är svettig som en finne i en bastu. Hursomhelst så hände det som förstörde festen, BRÅK! det var Kaos. Det var alla mot alla, så man visste inte riktigt vart man skulle stå, en kul grejj jag såg var att en tjej skulle hoppa in o bråka för de va ngn som slog hennes bror/kille. Hon stog o skuttade vid folksamlingen. Hon va typ "Ohh, jag vill oxxå bråka!". Det var även någon som hade med sig en pistol till festen, men det visade sig vara en soft air gun....ja juste, soft air gun, sån leksaks pistol med gula plast kulor...poff poff lucky luke! :P



Här har ni en bild på mig o fadi från förfesten...kolla in min MJ look :P





Paul sa att jag ska ta det lugnt med drickandet o inte bli en "Zombie" som förra festen, denna gången vare Paul som blev full, här på bilden kan ni se hur full han blev :D




Sedan blev det bråk, alla mot alla. Man hade ingen aning om vem som tänkte ge dej en höger...





Dagen efter festen var jätte seg, men antonius verkade iaf vara glad? (jag i röd skjorta) :D

Syrianer och Glögg....



Hej kära pepparkakor! jag var och handlade med mamma idag, hon kollade omkring och helt plötsligt så ser jag henne ta en glögg flaska och lägga den i kundvagnen....och jag bara "mamma, det där är inte vin?" hon bara "nej jog vit, den er glåäg". Jahapp tänkte jag? Så jag fråga henne typ "vet du hur man fixxar glögg?" hon bara "joo, man virmär det i spiset sen man drikkar det" sen förklara hon att dom hade druckit glögg i skolan. Det är inte vanligt att syrianer dricker glögg, så om du är svensk o läser detta så skulle jag tippa på att du tror att jag är dum i huvvet....vilket kan stämma? men men...Föresten? Bilder och info om Örebro helgen kommer snart, jag väntar på bilderna som togs under helgen :)





Bilden har inget med inlägget att göra....men jag la upp den för att det ska locka läsare! :P


Georgis Vs Messi



Hallå där kära skiftnycklar! Jag hade fotbolls träning igår och några kompisar bombade mitt huvve om att jag är as lik lionel Messi från barcelona. Själv så tycker jag att vi absolut INTE är lika...men döm själva :)






Lika som bär......?? :P


RSS 2.0