Det var längesen

Tjena hejsan svejsan lixom som om du inte hade någon aning om! ohhh jag är så gay!...nää det är jag inte alls! så de där tar jag tillbaka! men de jag inte tänker ta tillbaka är det att jag faktiskt inte har skrivit något på bloggen sedan nyår så de är kul att få skriva om typ ingenting. Jag har fått en massa frågor av folk som har undrat om jag skrivit något i min blogg, men jag har alltid svarat "nej, jag har mens..." eller nää så har jag inte alls svarat, utan det jag faktiskt svarade tillbaka var det att jag faktiskt haft fullt upp i skolan. Det var en person som frågade mig häromdagen om jag skrivit något på min blogg? och då sa jag "nej, jag har mens..." nää så svara jag inte alls men jag sa "nej, varför undrar du?" och då sa den personen "jack, jag vill läsa om ditt livs ävenyr!" så då tänkte jag "vadå äventyr? jag pluggar och sitter hemma och dricker falsk redbull från LIDL och petar i näsan när ingen ser! Så där snackar vi äventyr (NOT!) Det som är kul med blogg grejjen är att man skriver om ingenting. Se på blondinbella t.ex? hon skriver om ingenting och tjänar pengar på det. Jag har någon känsla om att blondinbella känner sig hotad just nu så jag får nog ta och tacka för detta inlägg om....fan har jag skrivit om? ähh skitsamma men ni får ha det bäst! =)





Blondinbella känner sig hotad.









jag och Göran Persson är efterlysta.







Leif GW Persson berättar om oss på Efterlyst =P
.

Nyårsafton med familjen Georgis

Tjena hejsan allesammans! Joo jag tänkte berätta lite grann om våran nyårs fest. Jag firade det nya året med familjen, dvs, med mamma pappa och så alla andra syskonen (orkar inte rabbla upp allas namn för då skulle ni inte orka läsa, men det jag kan säga är att mamma och pappa inte hade någon Kabel TV, men det är ju inte deras fel utan det är ju 1,2 och 4ans fel. För att dom visar en sån tråkig TV!) Det som hände var att mamma och lillebror fyllde år. Mamma firade vi efter klockan 12 (för att hon är en såndär fejk import och "fyller år" den 1e januari) Mamma gjorde typ fyra stycken as stora tårtor. Hela familjen åt upp en halv tårta, vi var 9 pers som käka en halv tårta. dom 3 andra tårtorna dela hon ut till hennes kompisar (ja de sant) för mamma är en sån som gör mat till 40 personer när det är ca 10 som ska äta. Fest mässigt så var vårt nyårsfirande inte som den brukar. För pappa blev helt sne och började dansa och skutta tills det blev en spricka på golvet (han väger en del...han är "tyngaste" som dagens människor säger) och mina små systrar dansade tills det stank vitlök ala svett och fjärt. Jag själv satt och kollade på för jag är familjens "Våldtäcksman" (dansar inte) Vi smällde en hel del bomber. Familjen Gezici (en familj som vi känner) smällde raketer precis där vi stog så dom tände en raket som smällde precis vid mitt öra. Så då skulle jag visa dom att jag oxxå har grymma raketer så jag tog och bröt av en liten bit på pinnen till raketen och sen tände jag på. raketen  åkte åt alla håll och smällde precis över hela familjen Gezici. Det var någon i deras familj som ramlade men jag tog det som "Dynamit Harry" från Jönsson ligan. För övrigt så var det helt ok. Men förväntar mig ett roligare Nyårsafton nästa gång. Men just nu så önskar jag er en God fortsättning =)





Såhär såg det ut när jag smällde min raket över familjen Gezici...nää det gjorde det inte alls, men det var en "jääädranns smäll" iaf! =)




RSS 2.0