"Ska kommääää!"



Hallå där kära skiftnycklar! Det var en väldigt soft kväll igår, lirade tarnib med grabbarna och kollade på sevilla - malaga matchen. Men denna morgon var inte så kul. Jag vakna av att någon plinga på vår dörr kl 7 på morgonen. Det var våran granne. Han sa att någon hade slagit sönder nästan alla fönsterutor på våran bil (de hade slagit sönder alla bilarna på vår parkering) och jag bara jäspa och höll på att döda vår granne med min morgon andedräkt (jag botar dom blinda med den där andedräkten) så jag bara "jahapp, ok..." precis bakom mig står mamma och hon skriker åt vår granne "Vad hor hent?!?!" och grannen bara berätta om bilrutorna och mamma ska göra saken värre som om det är någonslags actionfilm och hon är hjälten. Mamma bara "Nääj?! dom förståärde fonsteruttä?!". Grannen bara "Ja, det är tråkigt när sånt händer". Mamma tar på sig tofflorna och skriker "Ok granne! jag ska kommäääää!" (klockan va runt halv 8 på morgonen). Mamma trodde att hon var Batman eller Zorro "Jaaa skaa koommmäääää!!!", Nä snart börjar El clasico så ska ta o sätta mig vid Tvn "Ni ska kommääää?!?!" (ni får om ni vill? :D)

 

  



Bästa mamma! :D (L)


Thank God it`s Saturday...cause Friday was såååå UFFIGT!


Hallå där kära skosnören! :D Jag tänkte berätta för er lite om min fredag (27/11-09)...Dagen började med en fika...nej jag ljuger inte. Fikade med några kompisar och det var det skummaste jag varit med om för dom satt och snackade och man fattade inget och plötsligt så börja dom skratta...ahh 2012, vi närmar oss snart! (jordens undergång) Inte blev det bättre sen när jag kom hem för mamma höll på gnälla om ingenting, men till slut så fatta jag att hon va orolig över att pappa inte landat ännu. Pappa var i Syrien men deras flygplan blev inställd, han kommer hem idag, får hoppas att han hämtat en fru åt mig! Hursomhelst så tuffa det på när jag ringde min kusin och frågade om han ville lira biljard? Då svara han ja! (efter att ha hotat honom o sagt att jag ska tjalla åt hans mamma att han har flickvän!). Efter att ha lyckats få med min kusin så ringde jag till vår kompis. Jag frågade om han ville lira biljard? Han svarade ja!...efter att jag hotat honom och sagt att jag ska åka till Mcdonalds utan honom! Ja, nu var vi alltså ett gäng som skulle lira biljard, men min kusin skulle plocka upp oss men han dröjde, vet inte vf? Han kanske fick sin mens lr ngt? Under väntan på min kusin så gick jag och min kompis ut med hans hund Goliat. Efter att ha promenerat klart så gick vi in med hunden. Sedan satt vi i min kompis rum och hund jäveln låg bredvid mig på sängen, plötsligt känner jag en STANK! och så säger jag "Vem fan har fisit?!" och då säger min kompis "Om de inte är du så är det Goliat (hunden) som har fisit". Ni anar inte hur en hund fis luktar?! Tänk er en ett par strumper som någon haft på sig efter en fotbollsträning och en bit toalettpapper som någon torkat arslet med! Ahh, nu får ni lida med mig här! Efter att ha känt sig som en jude i en gaskammare (hunden fes i rummet och det fanns inga fönster!!!) så ringde min kusin och bad oss att komma ut. Vi åkte till biljarden och där har jag ingen kommentar ifrån...DOM FUSKA! Efter biljarden så stack vi till cdonalds men det var fantasi priser, 62 kr för en big mac (2012...vi närmar oss snart). Vi bojkotta Mcdonalds och drog till McOrvars istället, För er som inte bor i paradiset (Nkpg) så kan jag säga att McOrvars är som Mcdonalds, fast att Orvar talade om för Donalds att han var adopterad så då blev Donalds arg och Orvar tvingades flytta till Norrköping. Vi hade precis fått våra hamburgare (150 grammare med pommes och läsk!). Precis när jag tagit första tuggan så börjar vår kompis snacka om när han var i sjukhuset. Han berätta om att han har problem med tjocktarmen och att dom stoppade upp en fet slang i hans rövhål så dom kunde kolla i en skärm och leta efter felet. Ja, det var nog den enda tuggan jag tog på den hamburgaren så jag har inte ätit ngt, ska nog te köket och äta ngt....snarare försöka :)



här har ni en vacker bild på McOrvars i Nkpg! :D  


2012 (Jack Georgis Style)

hej sötnosar! Jag sitter här och skriver en egen version av filmen "2012" har du inte sett den?
då slipper du åka till bion och slösa 110 kronor för att se den när du lika gärna kan läsa min version av filmen :D
och vad handlar min version om? Jo! den handlar om en as dålig pizzabagare som heter Jackson Majkel och som är en skapligt dålig pizzabagare, han bakar pizzor som är fyrkantiga och har brända kanter.
Hans pizzor är så äckliga så att till och med en blind person skulle säga "fan det där SER ut som en äcklig pizza?!", men det tycker inte Abd el Noor som är en somalie från Rinkeby. Abd el Noor har kontakter med andra somalier från Vivalla i Örebro. Vivalla folket i Örebro hörde att jorden kommer att gå under år 2012. Så vi kan berätta lite om Jackson. Han är en skild två barns pappa. Han har en son och en dotter. Hans dotter heter Jazmin och hans son heter Juhannez och han hatar sin pappa för han gillar mer hans mammas nya man som heter Soheil. För Soheil äger en restaurang och har den nyaste Volvo S80. Jacksons ex fru heter "Makboulä" och bor nu med hennes nye man (Souheil). Det Jackson måste göra är att ta hela sin familj (Inklusive Soheil!) till Skåne för att hinna med färjan (båt) som ska få dom att överleva. Under resan blir Jackson tvungen att dansa raks mot Farid som är mannen med den hemliga kartan som ska ta dom till skåne. Det blir en svår raks duell mellan Farid och Jackson. För att Farid är jätte duktig på att dansa raks men sedan kommer Soheil fram till Jackson och säger "Va hiter din namn?" och då svarar jackson "Jackson Majkel" så då däger Soheil "Ahaa, do er Majkel Jackson?" och då säger Jackson "Va protär do om?" och då säger Souheil "Jo, din namn hiter Majkel Jackson om man lisär po arabiska". Sedan svarar Jackson "This is it!" och dansar raks tills Farid ger upp och ger kartan till Jackson. Hinner Jackson och familjen till färjan? Då får du ta och se slutet av filmen för ENDAST 79 kronor! (typiskt vissa film hemsidor) :P

 

     




Här ser ni hur det gick till när Farid gav upp dans duellen mot Jackson...


Hem ljuva hem!!!

Hallå där kära saltgurkor! :D Jag kom hem från Stockholm idag. Jag var där från förra lördagen, lirade stand up på big ben och var hos kusinerna i Norsborg. Hemvägen var helt sne för X2000 tåget var 20 minuter försenat (den stog precis framför oss...för den hade fått ett "tekniskt fel") så vi fick ta ett annat tåg istället. Jag fick sitta bredvid en kines, hon kunde knappt nån engelska, men hon var hungrig iaf (hon åt 7 cheeseburgare!) hade lust att strypa henne långsamt....och äta hennes cheeseburgare! :D :P När jag väl var framme i Norrköping så kom två TV4 nissar till mig och frågade om vad jag tyckte om komunen skänker blommor för 75 000 kr till prinsessan victorias brölopp. Jahapp, jag inbillade mig om att jag är Olof Palme Junior och sa "jaa asså det är ju liksom skatte pengar, jag anser att det är oerhört bedrövligt att våra skatte pengar (jag lever på soss...betalar ingen skatt...) går åt en massa blommor som skall slängas några dygn senare...makalöst!" och då bad dom om mitt namn och så sa dom att det skulle sändas kl 18:30 på TV4. Sedan blev klockan 18:30 och jag sitter vid TV:n med TV4 igång, plötsligt säger TV4 kärringen på skärmen att de lokala nyheterna är inställda pga "Tekniskt fel!". Det här med "Tekniskt fel" går mig på nerverna snart, men inte fan att det blev "Tekniskt fel" när det stog "Error" på TV4 nissens kamera!!! (I`m so ugly! :P)

 




Ni kanske fattar varför det blev "tekniska fel" medans de filmade mig....





RSS 2.0