Valborg

Hej mina små söta rullgardiner! :) Inget snack om saken, under Valborg ska man hålla sig vaken, Så man inte blir våldtagen och får något i baken. Vill inte höra något gnäll. Var vänlig häng med och drick så är du snäll, Eller så  får du en smäll. Drick mycket så du blir full. Du blir glad över att du fått dig ett knull. Du vaknar upp bredvid en man som är alkolist. När du ser dina egna byxor nerdragna tänker du "fan va trisst!" . Spiller du spriten så får du torka bort det med trasan. Annars slänger vi in dej i brasan, eller så binder vi fast dej naken vid ett torg. Härmed önskar jag er en Trevlig Valborg!



En dikt av er fåniga  Jack Georgis






Här har vi valborgs firande i Pakistan...? (dom bränner en "svensk" flagga som är grön och gul)




som sagt, bli inte förvånad om du vaknar upp med nerdragna byxor bredvid "before 6 beers" :)

Dagen före igår morgon

Hej Sötnosarna! Jag tänkte rada upp en massa bilder och sen berätta om vad som hänt under min helg...







i fredags påvägen hem till Norrköping såg jag en snubbe som hade på sig en sånhär hatt som jag har på bilden. Han gick omkring och sjöng "Min hatt den har tre kanter...tre kanter har min hatt"





Precis efter att jag hoppade av pendeltåget i Norrköping så såg jag en transvestit! för första gången i mitt liv! (det var inte han/hon jag såg som ni ser på bilden ovan)





Vi tvättade min kusins bil i lördags. Vi gjorde det i en "Gör det själv" liknande tvätt ställe som nyligen öppnat här i Norrköping. Man skulle alltså lägga in pengar i en automat och så har man på sig nån minut att tvätta rent hela bilen så min kusin Isac tvättade som om det var "SM i Biltvätt" och så stog jag och vår kompis Tomas och gjorde "vågen" (en grejj publiken brukar göra under fotbollsmatcher eller liknande) till Isac och skrek "Vi älskar Isac! *klapp klapp*"





Vi spelade även match idag och vi torskade med 4-1, inte kan vi väl vinna med mig på planen! (de inte jag på bilden!)




....Och visst blev motståndarna glada efter matchen!

Det var längesen...

Hejsan alla pussgurkor! :) jag har inte skrivit något på drygt en månad nu. Dom flesta kanske vet varför, men för er som inte vet så kan jag berätta att min morfar dog av hjärtinfark, en vecka senare blev min kusins pappa mördad och två veckor efter det så dog min pappas kusin av hjärtinfark även han, så jag har inte haft det lätt. Hursomhelst så tänkte jag skriva lite om vad jag gjort under tiden jag inte skrivit något på bloggen. Det jag gjort är att jag suttit och drivit med en massa människor på Suryoyozone och MSN. Jag har även tittat på gamla bilder från gymnasiet för det är snart 1 år sen jag tog studenten så man blev något glad över att få se bilder från FLYG 05-08 klassen :)





R.I.P Hanna Konac

här ovan har vi en bild på min kusins pappa som alltså blev blev mördad den 2e april 2009. Fyra barns pappa på 57 år.





Detta var min klass...Bilden togs under Brännbolls turneringen, några dagar innan studentdagen. Jag i rosa hjälm (antar att ni skulle lista ut det själva!)





Här har vi en bild från lägret med klassen. Jag, Johan (blondin till vänster) och Figge (blondin till höger) stog för underhållningen! Gubben på bilden är våran mentor, hans fru såg bilden och blev avundsjuk på honom för hon trodde verkligen att vi var tre snygga och unga blondiner...men hon förstog när hon såg den skäggiga blondinen med beige hatt!




Mitt studentplakat bakom min säng (Shiieett vikket huvve jag hade när jag var liten!)





Champagnefrukosten på studentdagen. Jag längst till vänster (röd slips) Flygtekniska programmet 2005 - 2008! minnen <3





RSS 2.0