R.I.P. Farid Ibrahim (F)

 


Hej allesammans.


Igår kväll satt vi hos mig och diskuterade jönköpings resan, Jag fyller år idag och det var tänkt att vi skulle åka till jkpg för att överaska vår kompis Jean Ibrahim som vi tänkt besöka men aldrig blivit av.

Hans far låg sjuk i cancer och vi tänkte träffa honom innan han lämnar oss.

Jag vaknar upp denna morgon och ser många sms där folk har grattulerat mig på födelsedagen (Tack till er alla!) men sen ser jag det här smset som fick mig att bli chockad och ledsen. 

Dessa ord stog i smset "Grattis på födelsedagen! synd att han avled samma dag, Amo Farid"

Det var då jag stog och stirrade in i mobilen i några minuter, för jag kunde inte förstå det som har hänt?!

Min kompis Jeans pappa Farid lämnade oss den 23/7 - 2010. Vila i frid Farid Ibrahim! :'( (F)    







R.I.P. Farid Ibrahim (F)


Grattis Spanien


Hej världensbästa läsare!...och grattis Spanien, nu öppnar Dressmann i Madrid Centrum! (skämt åt sido)

Jahapp, Spanien är världsmästare i fotboll. Det var dom värda, det var Holland också för att dom har alltid haft en sån otur när de kommer till semifinal och final.

Mina föräldrar är i Holland just nu så om Holland skulle vinna så skulle pappa komma hem helt orange, men det var ju synd det för vem vill inte ha en Apelsin till pappa?!

Ikväll var det Andres Iniesta "det levande liket" från Barcelona som tog Spanien till ett VM-guld.

Det bästa som hände var innan VM-finalen kickade igång, när Jimmy Jump (en pajjas) sprang mot VM bucklan innan spelarna skulle in på planen.

Han blev nerslagen av en vakt och 7 vakter hoppade på honom och sedan bar honom ut från arenan.

Så denna VM final var rolig att se på trots att själva matchen inte var så speciellt spännande med tanke på att båda lagen var nervösa och missade solklara lägen, även domaren var nervös som missade Nigel de Jongs karate kid spark på spanjoren Xabi Alonso.

Det man minns från förra VM-finalen i Tyskland 2006 var Zinedine Zidanes skallning på Italienaren Marco Materazzi. En annan sak som gjorde VM-finalen i Tyskland roligare var att jag var i Belgien när finalen spelades så jag fick se den på franska, man hörde hur kommentatorerna stönade när Zinedine Zidane skallade Materazzi, det var typ "Ohhhhhhhh Zizou!, pourqoui zizou?!"







Här ser vi hur generös Jimmy Jump är.






Jimmy Jump tidigare känd för att ha kastat en Barcelona flagga på portugisen Luis Figo efter att han lämnade FC Barcelona och började spela för rivalerna Real Madrid.




Här ser vi holländaren Nigel de Jong göra en Karate Kid spark på spanjoren Xabi Alonso i VM finalen.






Här ser vi när Zinedine Zidane skallade italienaren Marco Materazzi i bröstet under VM finalen i Tyskland 2006.





När den förre detta Frankrike presidenten frågade Zinedine Zidane varför han fick rött kort så svarade Zinedine Zidane såhär: "- Jag gjorde bara såhär" (ja, ni ser ju på bilden!)


Jackie Goes Inspelning of a Musikvideo!


Hej hallå allesammans!


Jag var i Linköping idag där jag var med på inspelningen till "C-cret"s musikvideo som släpps ut nån gång när den är klar...?


Samlingen var kl 11 på morgonen!

Jack Georgis anländer till Klubb Sliver i Linköping kl 10:45.

Kl: 11:45 börjar folket komma.

"Fint folk kommer alltid sent" och det stämmer för alla andra trodde att jag hade kommit fel!

Dom var typ "Migrationsverket, tredje till vänster!".

Jag kunde bara le och bjuda på ett leende som var typ "Jog komar fron Sirien!".

Robert Hanna var med under inspelningen och han hälsade på mig men det tog ett tag för mig att fatta det är han som var med i Idol.

Bra tänkte jag men dåligt tänkte Robert för när jag fick reda på att han var med i Idol så började jag driva med honom.

Han går bort från spegeln och kommer fram till oss och så säger jag "här har vi Robert Hanna med brun utan sol!" och då fick man se lite leenden från de flesta medans de andra som kom sent gav mig en "han talar svenska?!" blick.

Jag började snacka med honom om vad han gör nu för tiden och sen kom vi in på musikvideon, han stog och dansade lite så jag sa "Jaha, så du ska dansa Macarena idag?" och då skratta han. 

Jag kontrade med "Själv så tänkte jag dansa till Las Ketchup dance".

Robert skrattade igen men kameramännen som stog bakom oss tänkte "Honom kan vi ju ta och klippa bort så fort kameralinsen får in hans ansikte, men synd att vi inte hade en riktig sax för då skulle vi kunna klippa av hans ansikte med en gång!".

"C-cret" kommer springande, glad som aldrig förr, han hade bytt om och då hör man mig "Grattis Linköping, nu öppnar Dressmann i Klubb Sliver!" och då vare inte så många som kunde hålla sig för skratt!

Bilderna samt musikvideon lär dyka upp i bloggen när jag fått dom, bilderna lär ta längre tid än musikvideon för bilderna jag är med på måste gå igenom en omgång med photoshop och paint :P

 




Robert Hanna från Idol.






Jack Georgis från...från...Jog komar fron Sirien! :D


....Domare of the "Suryoyo Leauge"


Hej käraste sockertoppar!


Det här inlägget om "Suryoyo leauge" har blivit en "hit" på facebook så jag fick frågan "Jack, vilka domare skulle dömma om vi hade en syriansk liga?!" och då började farbror Jack tänka till och då kom jag fram till att följande domare skulle kunna tänkas dömma "Suryoyo Leauge"...



 




Gabro Frisk från Zaz!




Zoher Collina från Azech!

 




Sist men inte snällast, Fehmi Rosetti från Kerburan :P


Suryoyo Leauge!



Hej käraste tåfisar!


Jag sitter här och försöker att bli sömnig så jag sitter här vid datorn och tänker på vad för olika syrian klubbar det skulle kunna finnas om vi syrianer skulle ha en egen fotbolls liga.


De klubbarna skulle kunna vara som följande exempel...





Atletico Midyat (Atletico Madrid....jag har gjort om klubb loggan!) :P





Boca Inwardos = (Boca Juniors) :P





Real Mardin = Real Madrid (jag gjorde om klubb loggan lite bara...notera det svarta korset) :P





Derikos FC = Olympiakos FC (Jag har gjort om klubb loggan genom att måla dit lite skägg och kolla in falk näsan jag fixxade!) :P


R.I.P. Eddie Moussa

Hej kära snuttegurkor!

Imorse fick jag reda på att Eddie Moussa mördats (Nu tänker mina svenska läsare såhär "Men Eddie Meduza dog ju förlängesen!"...Eddie Moussa var en löpstark och teknisk fotbollspelare som spelade för Assyriska FF men som sköts till döds med sin bror under natten till igår).

Jag och många andra är fortfarande chockade över detta. Jag kan inte säga mer än att  han var en bra fotbollspelare som hade ett stort hjärta för sitt AFF. Må gud stärka hans familj och må bröderna Moussa vila i frid!




Här ser vi Eddie bli omringad av våra Syrianska hjältar.


 Vila i frid Eddie Moussa (F) 


 


RSS 2.0