Norrköping Dramat

Tjena hejsan allesammans! Det har varit en oerhört kaotisk helg i Norrköping. Det är som såhär att Dressman Hageby ska renoveras och JC Maxi ska flytta så att då har man lagt ALLT i butiken för kanon priser. Det hela började i i lördags då Dressman Hagbey hade lagt allt i hela butiken för 10 kronor. Det gick inte så bra för dom för det var några timmar kvar tills butiken skulle stängas och det var få kunder i butiken, så personalen sa åt alla kunderna som var där att ALLT i butiken är gratis! så syrianerna ringde till varandra och stället kryllade med folk. Man såg en syrian gå ut från butiken med 3 svarta sopsäckar fyllda med kläder! JC Maxi historian började då min lillasyster köpte 2 par Replay och 2 par Lee byxxor. Jag trodde att hon hade snattat dom men då sa hon att JC Maxi ska läggas ner så de har lagt allt i butiken för halva REA priset. Dagen efter vaknade jag klockan 11 för att hinna lagom tills JC Maxi öppnar, så jag kommer fram till Maxi. Jag går in i JC butiken och ser en massa irakier överallt! kläderna ligger på golvet och 2 irakier tjaffsar om vem som ska köpa byxan båda hittat. Efter att ha varit i den butiken i någon timme så hade jag äntligen hittat kläder som passade mig. Det är viktigt att kläderna passar, för annars är det som att en blind man tycker att Linda Rosing är snygg! =)





 

Här ser vi en "svensk" kundvagn och en "Syriansk" kundvagn...så tänk er hur mycket Syrianer handlar  =)

Kolmårdens djurpark

Hallå där ute! Det har varit en ganska så kort sommar måste jag säga, Jag som tog studenten och ville åka till Kolmårdens djurpark fast det blev aldrig av för att vi haft besök och jag vart på läger och det regnat osv. Men jag ringde och snackade med en kompis som jobbar på Kolmårdens djurpark häromdagen och han sa det att de flesta djuren tagit semester och då tänkte jag "vadå semester?" Det visade sig att Gorillan Enzo hade åkt till "Bang World". Det är ett ställe fyllt med gorilla honor, nästan som Amsterdams "Red Light Street" fast för gorillor. En annan varelse som tagit ledigt är Enzos kompis. Han ville inte säga hans riktiga identitet men vi kallade honom för "Salim". "Salim"(Bild nr.1) är en sport intresserad varelse som just nu kollar på OS i Peking. Hans favorit gren är Gymnastik. Han tycker att tjejer med tofsar och lökringar under armarna är mycket sexigt. En annan varelse som verkar bekant är Puff. Ekorren från "Piff & Puff" om ni minns? de så att han och hans fru "Tuff" har fött deras son som dom döpt till "Prutt" (se Bild nr.2...där ser ni lille Prutt och hans mamma Tuff som promenerar till "Marine World" för att få Markoolios autograf.) Sist men inte minst så har vi vår käre vän som är med på "Gainomax" reklamerna, ni vet den här "bananas are for monkeys!". Han ville inte säga vad han hette för han själv inte visste så vi döpte honom till "Gaymax". "Gaymax" sitter just nu hemma och bajsar medans han läser dejt annonser om Homosexuella Shimpanser. Vi frågade honom om han var bra vän med gorillan Enzo och hans svar blev " - hugga bugga uhh uhh piiip!" och det visade sig att det betydde "- MTV Cribbs, nu kan ni ta och dra ifrån mitt Cribb!" så därmed säger jag Adjö! =)




 

Teori Provet


Shuubrejjsan allesammans! Jag skrev teori prov idag, varje gång jag skrivit Teori prov så har det alltid varit samma gamla visa. Det ska vara ett gäng irakier som disskuterar "Polismans tecken" på arabiska och sen ska man sitta bredvid nån kärring som rökt ett paket cigg innan hon kommit in i vänt rummet. Inte nog med det så har jag faktiskt märkt att jag nästan alltid fått samma resultat (jag har typ alltid fått 48,49 och 50) man blir så irriterad. Jag tycker att det där med skyltar är lite konstigt för dom sätter krav på vad man ska kunna o så men på självaste verkligheten så har dom gjort skyltar som orsakat dödsolyckor. (bild nr.1) Jag hade skrivit klart provet och det stog "Icke godkänt" och man bara "uhh! så förvånad jag blir?". Jag gick fram till gubben som vaktar och han sa "jaa du Jack, du har alltid varit nära men lycka till nästa gång" och då tog jag emot resultat lappen och gjorde en "Ara Abrahamian", jag slängde resultat pappret på golvet och gick därifrån. Precis som Brottaren Ara Abrahamian gjorde då han tog emot sin medalj. (Bild nr.2) Men vi får se hur det går nästa gång så kör fort och se upp för skyltarna. =)


Mustachywood

Hallå där allesammans! Jag vet inte om alla ni kollar på nån av dom här turkiska serierna som är dubbade till arabiska, men jag måste faktiskt säga att dom här serierna börjar gå för långt. Jag googlade fram lite bilder på Hollywood stjärnor och det jag märkte var att alla manliga skådespelare har skaffat mustach, Precis som han snubben som spelar "Yahya" i serien "Ihlamur altinda" (killen med mustach på bild nr.1) och sen så har även Brad Pitt skaffat sig mustach (bild nr.2) och så sist och naturligtvis minst Tom Cruise (Han på bild nr.3...och tycker ni att han ser bekant ut så kan jag avslöja att de va han som hoppade hej vilt på Oprahs soffa!) som även han skaffat sig en rejäl mustach som påminner om nån slags Gay polis från Pride festivalen. Men håll ögonen öppna för världen är fylld av överaskningar...precis som kändisar med mustach! =)


"Mosalsal Dödare"

Shuubrejjsan! Jag Jack Georgis har uppfunnit det perfekta vapnet till att du kan få dina föräldrar att sluta kolla på "Lamiz o Yahya" och "Noor o Mohannad". Där kan du sitta hemma i fåtöljen med din skål bezzer och en käse med Chaii och kolla på "Prison Break" där du kan njuta av Michael Scofields vackra ögon. Kommer någon i vägen och gnäller typ "Jalla, vi ska se på Noor nu!" så säger man såhär "Jag räknar till 3, går du inte bort ifrån TVn så skjuter jag dig!" och vad är "Mosalsal dödaren"? Joo, det är en 9 mm pistol med inbyggd fjärrkontroll. Enkel att döda sina mosalsal älskande föräldrar med samtidigt som man kan byta kanaler med. Så där kan du sitta och klunka i dej lite Chaii medans dina föräldrar ligger döda runt omkring dej o du njuter av alla TV program du vill se. För mer info kontakta Färid på Hageby Centrum i Norrköping.


RSS 2.0