SMHI = Sega Metreologer Hjälper Inte!

Hej hallå kära snuttegurkor!!!

Sveriges väder är så sjukt äcklig!

Det är en sån dubbelmoral när det gäller vädret i Sverige.

Dagen började med små regn, sånt regn som påminner om när man var liten och man hade den där lilla vattenpistolen och man förväntade sig att man kunde få snubben som har en vattenbazooka att bli dyng blöt (ja, jag såg på för många Steven Seagal filmer när jag var liten).

Sedan började solen titta fram och man tänker "fan, man kanske borde ha cyklat till jobbet idag?"

Precis när man hade fått den tanken så började det regna, helt plötsligt så fick man den här tanken "Det var bra att jag inte cyklade till jobbet idag".

Någon minut senare så börjar det spö regna! Då har snubben med vattenbazookan vaknat till liv och man står där med sin lilla vattenpistol och darrande ben samt att man är blöt mellan benen och viskar "come on då din jävel!" 

Jag fick springa ut i spö regnet för att en kollega hade glömt att stänga dörren till flygplanet, så när jag kom tillbaka så kunde man tro att jag överlevde Titanic olyckan eller något.

Det är som man säger, "Efter regn kommer sol"...eller som jag säger, "Vattenpistol skapar ingen Sol, Sitt hemma och spela Fiol!"







Is blir vatten, Regn är vatten och vatten är vatten...this is SO GAY!





För er som inte vet vem Steven Seagal är så är det han snubben på bilden ovan, Om jag minns rätt så handlar filmen "Under Siege" om att han (Steven Seagal) är en kock på en båt och båten blir kapad av en massa skurkar och alla som jobbar på båten har värsta vapnen men lyckas inte döda kaparna så typ alla dör men inte Steven Seagal, för han har dödat alla skurkar...med en kökskniv!  


Chef Jack Georgis!


Tjena hejsan mina små smörgåsar!


Dagen har börjat väldigt bra (efter att ni läst det tidigare inlägget) för nu är maten slut och jag är super hungrig.

Jag har gjort mig en "Jack Georgis ala basal achdar", det är alltså en smörgås som jag gjort helt själv!

Jag stekte ett ägg och sedan så la jag det stekta ägget på en bröd skiva.

Sedan tog jag och la på lite curry sås och sen satte jag spiken i kistan genom att lägga lite "basal achdar" på så man får den där "himmelska" smaken!





"Jack Georgis ala Basal Achdar!"
För cirka...1 person!

* 1 st stekt ägg
  * 1 st skivad bröd (ta vilket bröd som helst!)
* 2 msk Curry sås (ta vilken sås som helst!)
* Basal Achdar (Finns i en Bakcha nära dig!)





Lillebror Gabriel Gillade det...



..."Jack Georgis àla Basal Achdar" har blivit en succè hos Mat Tina!



..."Jack Georgis àla Basal Achdar" har även blivit en jätte succè i "Hells Kitchen"


Söndag...


Hej på er mina små snuttefiltar!


Dagen och helgen har varit skapligt lugn, i fredags satt jag hemma och pillade navelludd och petade i näsan och igår (lördag) var det filmkväll med grabbarna grus!

Dagen började bra (Söndag), lillebror Gabriel och lillasyster Sandra hade dragit igång Disney channel på högsta volym, jag blev inte så arg för klockan var ju bara 7! 

Jag går in till vardagsrummet och ser lillasyster Sandra med en deodorant i handen som ska föreställa en mikrofon och sen står lillebror Gabriel bakom henne och dansar. 

Dom hade Hanna Montana eller vad fan nu än hon heter på tv och dom stog typ en halv meter ifrån tvn (42" TV). 
Dom stog där med sitt gapande och skrikande. 

Jag tog fjärrkontrollen (dom såg mig inte) och stängde av TV:n.
När jag stängde av TV:n så vände sig Lillasyster Sandra och kollade bakom sig men Lillebror Gabriel dansade på som vanligt men sen märkte han att Sandra slutade sjunga så han tittade också bakom sig. 

Senare under dagen gick jag till mina Brasilianska lagkamrater. 
För vi skulle till träningen senare.
Jag kommer in där hos brassarna och ser dom halvnakna och deras lägenhet var så varm att Sahara Öknen ringde dom och undrade vart värmen tagit vägen!

Jag frågade dom "Why is it hot in here?!" och dom tolkade det helt fel. 
Dom bara "Ohh Jack, you think we`re hot?!?!" jag bara "No no!" dom bara "ohh yes!" så då blev man stämplad som homosexuell.

Hela vägen till träningen snackade brassarna om att jag är homosexuell och det spelade ingen roll om vad jag sa för dom fortsatte bara. 

Efter träningen så tänkte jag gå med vår nya kenyanske anfallare Erick han skulle till busshållplatsen men tänkte kolla med brassarna om dom kunde ta sig hem själva. 

Ja då svarade brassarna så jag sa det sen "if there is somebody that will rape you on the way home just call me ok?" dom bara "yes, no problem" sen sa jag "Call me so Erick and I can help the other guys to rape you!"

och då var alla tre brassarna tysta men Erick kunde inte hålla sig för skratt!





Undra om Hannah och Tony Montana är släkt?! :O

       


Valborgfest och Tivoli!

Hej hallå allesammans!


Jag är något efterbliven när det gäller "uppdateringar" dvs att jag är lite efter med att få er att följa med in i "Jacks värld" :P


Nåja, nu ska jag berätta om hur farbror Jack firade Valborg!

Det var som så att en kompis från Jönköping hade kommit till nkpg för att fira valborg i världens vackraste stad, Norrköping! *nu ringer det klockor och "hallelujah" röster hörs från alla håll!*

Han hade inte sagt till mig att han skulle komma, för det skulle bli som en "överaskning" men en annan kompis råkade säga det till mig (...efter att jag hotat honom genom att säga att jag ska fisa och skylla på hans andedräkt när vi sitter med några tjejer...)

Jag fick reda på vart våran kompis skulle komma och gick dit innan dom alla hade kommit. Jag gömde mig när de kom och man kunde höra kompisen från jönköping säga "fan asså det är så lugnt när Jack inte är här! för han pratar hela tiden och han är så jobbig!" Jag hör det och ställer mig bakom honom och mina andra kompisar gör *sluta snacka* grimaser till honom men han fortsätter "Jack är en såndär radio som går på solceller för man får aldrig tyst på honom!" och mina kompisar som ger honom rök och ljus signaler och försöker få honom att inse att jag verkligen står bakom honom och lyssnar.

Efter ett tag så märker han att de andra är tysta och inte orkar signalera mer så då säger han "varför är ni så tysta?! man kan fan tro att Jack är bakom mig..." sen vänder han sig om och gissa vem som står där? :P

Valborgs festen var proppad med människor för Shan "the man" Atci lirade stand up och Josef "Sovsäck" Özer sjöng...eller försökte iallafall :P

Dansgolvet var en stor korsning mellan hockey rink (väldigt halt för folk spillde drinkar och det blev en massa pöler överallt, kanske för att tjejerna kissade på sig när dom såg "mammas pojkar" Bobbys ögon?) och bastu +  en stor mängd med blandade andedräkter.

Andedräkterna påminde om Lunch buffèn på Olles Krog i Stockholm, det fanns andedräkter från alla städer och länder! 

Dagen efter festen så ville grabbarna dra en sväng igenom Tivolit på folketspark och det får ni se på bilderna här nere.


 




Här ovan ser ni en bild på mig från Valborgs festen, jag valde att avstå från de flesta danserna och fokusera mig på "leta fru" fasonerna, resultatet blev att jag fick en kram...av en kille som jag inte hade nån jävla aning om vem han var!





Här har vi snubben som snackade bakom min rygg! Raffo aka Dr: Evil!





Här har vi en bild på Mammas Pojkar Bobby och tre tjejkompisar.
Det var många som ville ta kort med Bobby och han visste inte riktigt vilken kamera han skulle bli fotad med.


 

Fadi visar grabbarna vägen till vinsten!


RSS 2.0